Uploaded image for project: 'OpenNMS'
  1. OpenNMS
  2. NMS-7406

Incorrect Availability information and Outage information

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 15.0.0
    • Fix Version/s: 15.0.1
    • Security Level: Default (Default Security Scheme)
    • Labels:
    • Environment:

      Description

      It seems that after an outage occurs the availability does not restore and the device will sometimes still show as down.

      On the main dashboard screen I have a few devices that show in Nodes With Outages. Not all of these devices are down. I can ping and snmpwalk the device from the server command line.

      And in the device Event information I can see that the device has returned to up, however the Device Node screen the device shows as down.

      Opennms contines to graph the device correctly

      I have attached screen shots

        Attachments

        1. all.tiff
          707 kB
        2. availability.tiff
          693 kB
        3. dash.tiff
          554 kB
        4. event.tiff
          520 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              lyndonl Lyndon Labuschagne
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: