Uploaded image for project: 'OpenNMS'
  1. OpenNMS
  2. NMS-8425

Search doesn't work in Topology map

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 18.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Web UI - Topology
    • Security Level: Default (Default Security Scheme)
    • Labels:
    • Environment:

      Description

      Hi,

      Search box is acting weird in Topology UI here with 18.0.0.

      When I try to search a node, nothing happens. Except if I type "opennms". In this case, I've a list of "Alarm: <node_name>" from which I can select an entry and have the corresponding node displayed in my topology map (See screenshots in attachment for a visual).

      I have no idea what's going here... Maybe, it's just because OpenNMS fails to correctly discover my topology?

      Best regards,

      Cyrille

        Attachments

        1. Untitled.png
          Untitled.png
          32 kB
        2. Untitled.png
          Untitled.png
          31 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                stcyr Cyrille Bollu
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: